Beschikbaar per 1 november 2021

Mooi, ruim en vooral een uniek stadsappartement.
Als u het Utrechtse stadsleven echt wilt ervaren is dit het ideale appartement voor u. Midden in de stad, in een van de oudste straten van Utrecht. Het vermoeden is dat de A.B.C straat er in 1300 al was. Een echt oud Utrechts straatje met een modern appartement, geheel gerenoveerd naar comfortabele maatstaven. Denk aan dubbele beglazing en vloerverwarming.

Via een gedeelde entree komt u direct bij de voordeur vanwaar u de keuken betreedt. Deze gezellige keuken is perfect voor het ontvangen van vrienden of een rustige leessessie op een luie zondag.  De moderne keuken is van alle gemakken voorzien zoals een ingebouwde koelkast met vriesvak, vaatwasser, gasfornuis en oven.  In deze ruimte bevindt zich ook de kast waar de wasmachine staat en een toilet.

Achter de keuken vinden we de ruime woonkamer met een hoog plafond en een dakraam dat moeilijk te missen is. Overdag zorgt dit voor een enorme hoeveelheid natuurlijk licht. De vloer is een echte houten vloer met een natuurlijke afwerking.  Aan de rechterzijde vinden we eerst een deur die leidt naar de logeerkamer die gebruikt kan worden als kantoor of opslagruimte. In de rechterhoek vinden we de hoofdslaapkamer met een aangrenzende badkamer. De badkamer heeft een wastafel en een spiegelkast. De badkamer is overdag erg licht door het grote dakraam. De douche heeft een regendouche en normale handdouche. De badkamer is voorzien van een zwevend toilet.

Ten slotte is er een kleine buitenpatio tussen de woonkamer en de badkamer. Het is toegankelijk vanuit beide ruimtes en heeft een goede privacy.

De bereikbaarheid met de bus is uitstekend. Wilt u bijvoorbeeld naar het Utrecht Science Park (Uithof), dan is er een bushalte op loopafstand die u er direct heen brengt. Hetzelfde geldt voor het Centraal Station. Als u bijvoorbeeld naar Amsterdam moet, is het ongeveer 20-25 minuten met de trein vanaf het station. Parkeren met de auto is niet gunstig vanwege een wachtlijst voor een vergunning. Buiten een vergunning is het betaald parkeren.
Winkels, restaurants, parken, pubs, musea noem maar op. Het Nijntje museum is twee straten verderop en aan de overkant is het fantastische Centraal Museum. Als u de deur uitloopt heeft u aan uw linkerhand de Nieuwegracht die er elk seizoen anders uitziet en nooit verveelt.

– Luxe 2 kamer appartement, circa 87,70 m2 (943,65ft2)
– Uniek hoog plafond
– geheel begane vloer
– keuken met vaatwasser, oven, gasfornuis en koel/vriescombinatie
– patio met goede privacy
– vloerverwarming en Centrale verwarming
– Een slaapkamer
– badkamer met douche, wasmachine, zwevend toilet en wastafel
– tegelvloer in keuken en badkamer, houten vloer in woonkamer, slaapkamer en extra kamer
– binnenstad dus alles op loopafstand of met de fiets.
– woningdelen niet mogelijk


 Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging in dit mooie, gezellige stadsappartement