villa-wilhelmina-front

Met Villa Wilhelmina willen wij het wonen in een stadsappartement naar het volgende niveau tillen. Gelegen aan de rand van het Wilhelminapark; je hoeft maar de deur uit te stappen en de stad ligt aan je voeten.

Letterlijk om de hoek vind je veel leuke winkels en restaurants. Of je stapt op de fiets en binnen een paar minuten sta je midden in het centrum van Utrecht. Dit is het unieke karakter van deze buurt.

Wij hebben op deze prachtige locatie 6 luxe huurappartementen gebouwd. Het project betreft een complete renovatie en om deze reden bouwen wij volgens de laatste richtlijnen op het gebied van (brand)veiligheid en geluids- en thermische isolatie. Wij doen er dan ook alles aan om het wonen zo prettig mogelijk te maken.

balkon-215

Zo hebben alle appartementen een “buiten”. Denk hierbij aan een tuin, balkonterras of dakterras. Heerlijk nog even een glaasje wijn op het dakterras, terwijl je uitkijkt over het Wilhelminapark? Wij maken het mogelijk! Heb je interesse, kijk dan op deze website voor meer informatie. Staat er niet bij wat je zoekt, dan kan je via de contactpagina contact opnemen.

 

Appartement 21C wordt volledig gemeubileerd aangeboden. Wel zo handig als u flexibel wilt wonen op een toplocatie. Het appartement is voorzien van een balkon(voor) en terras(achter), complete keuken, luxe badkamer en een gezellig ingerichte woon- en slaapkamer. Door de ligging is het ideaal voor expats of mensen die werken in Utrecht binnenstad of het USP (Utrecht Science Park) / Uithof.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografie: Maru Alvarez 2015

 

english-visitors