banner_sfeer_rocca_beheer_utrecht_verhuurOns uitgangspunt van wonen in Villa Wilhelmina is exclusief wonen in een luxe appartement. Enkele steekwoorden die steeds terugkomen zijn: rust, kwaliteit, licht, gemak en leefgenot. Dit zie je dan ook terug in de afwerking van de appartementen. Bij het wonen in de stad horen ook de geluiden van een stad.  Vooral aan geluids -en thermische isolatie is er veel aandacht aan besteed.

Zo hebben wij gekozen voor een zwevende draagconstructie van de vloeren/plafonds. Omdat de constructie nauwelijks contact maakt met de onder- of naastliggende constructie kan de vloer weinig tot geen trillingen doorgeven

Dit hebben wij kunnen doen, omdat het pand geheel gestript en opnieuw casco opgebouwd wordt.

Doordat er gekozen is voor de beste isolatie , ga je dit ook merken in de stookkosten. Alle appartementen zijn dan ook voorzien van een energielabel A . Voor alle duidelijkheid, om aan een A label te voldoen, moet je aan zeer hoge eisen voldoen. Het gemiddelde in Utrecht is label D.

Wat de inrichting van de appartementen betreft, is er veel aandacht besteed aan het optimaal benutten van de leefruimte.

De appartementen variëren van circa 40 tot 65 m2 (exclusief bergruimtefaciliteit). Klik HIER voor een plattegrond van de appartementen. Alle appartementen beschikken over eigen nutsvoorzieningen. Verder is een luxe keuken geïnstalleerd (inclusief  oven, afwasmachine, afzuiginstallatie, koelkast en gasfornuis). Ook hebben alle appartementen een tuin, balkonterras of dakterras!

In deze unieke omgeving kan goed geparkeerd worden.  In deze wijk worden parkeervergunningen verleend.