Kwakersstraat 10 Amsterdam

Een smaakvol gemeubileerd appartement in Amsterdam- West. Deze woordkeuze is niet geheel toevallig aangezien het om de hoek ligt bij de Foodhallen. Het appartement zit op de tweede etage en is bereikbaar met de trap.De indeling van het appartement is buitengewoon handig. Zo voelt de woonkamer ruim en licht dankzij de open keuken. Tussen de keuken en de woonkamer zit een bar waar je gezellig de dag door kan nemen.
De keuken is voorzien van koelkast/vriezer, afzuigkap, oven en fornuis (gas).

De badkamer is niet lang geleden gerenoveerd en van alle gemakken voorzien waaronder een inloopdouche met regendouche. Het appartement wordt geleverd met wasmachine.De hoofdslaapkamer is voorzien van een tweepersoons bed met opbergruimte onder het bed. Via twee grote schuiframen kom je op het balkon waar je in de zomermaanden heerlijk kan zitten. In de slaapkamer staat ook een grote klerenkast en een handige uitschuifspiegel.

De tweede slaapkamer heeft een 1-persoons bed waarbij de onderkant kan uitschuiven zodat er nog een bed vrijkomt. Door de beperkte ruimte in deze kamer is deze vooral geschikt als guestroom of werkkamer.

De Kwakersstraat is leuke en levendige straat in een buurt met veel winkels en uitstekende restaurants. Momenteel wordt de straat door de gemeente vernieuwd en komen er mooie bomen en een soort zitparkje op de hoek.

Het appartment is per direct te huur.

– Mooi ruim 3-kamer appartement, ruim 63m2
– Compleet gemeubileerd, tweede etage
– Open keuken voorzien van, oven, koelkast/vriezer, afzuigkap en gasfornuis
– Eigen balkon aan de achterzijde
– Badkamer voorzien van wasmachine, regendouche, wastafel
– Laminaat vloer (eiken)
– Huurprijs nog niet bekend (Ex G/W/L  en gemeentebelastingen)

Heeft u interesse in dit appartement?
Neem dan contact op met Peter Tomlow 06 2428 5697 of email naar info@roccabeheer.nl
Een bezichtiging is mogelijk.