Altijd al een walk-in closet willen hebben?
Deze verhuurwoning heeft het en nog veel meer. Circa 90 m2 over drie verdiepingen en een flinke achtertuin met eigen bakstenen schuur/berging. De tuin is zowel door de woning als via een achterom bereikbaar. De woning wordt gestoffeerd aangeboden.
De straat is een rustige, kindvriendelijke zijstraat van de welbekende Croeselaan. Dit gebied heeft de laatste jaren een sterke transformatie doorgemaakt die je eigenlijk in alle wijken rond het stadscentrum ziet. Mooie winkels en horecagelegenheden strijken neer en zorgen ervoor dat je eigenlijk helemaal niet meer de stad in hoeft te gaan. Neem bijvoorbeeld het bruisende veilinghavengebied waar je kan uitstekend kan eten met uitzicht op de haven. Op loopafstand hiervan vind je de megabioscoop KINEPOLIS en het Centraal station. Je wandelt straks zo het stadcentrum in en moet je buiten de stad zijn dan zit je zo met je auto op de snelweg. In 2018 heeftde Croeselaan een complete metamorfose gekregen waarbij er meer groen in de straat is gekomenen mooie brede fietspaden. Parkeren in de straat is goed mogelijk. Betaald of via een parkeervergunning.

  Begane grond: entree met  glazen deur tegen tocht en kou, woonkamer ca. 27m2, keuken ca. 3 m2, toilet, achtertuin en vrijstaande stenen schuur die ook via de brandgang bereikbaar is.

Eerste verdieping: masterbedroom van 16m2 met walk-in closet,  2e slaapkamer met balkon en openslaande deuren van ca. 10m2, badkamer van ca 4m2  met regendouche en een 2e toilet (zwevend) in de hal.

Tweede verdieping: ruime zolder met ruimte wasmachine en droogruimte, 2 grote dakramen.

De woning is per 1 november 2023  beschikbaar
Heeft u interesse in deze woning neem dan snel contact op met Peter Tomlow / Rocca beheer 06 2428 5697